فروردین 96 - روستای سادات محله ی (بوجایه - لاهیجان)
درباره وب

جستجوی وب
ذکر ایام هفته
آی پی کاربر
برچسب‌ها وب
شعر (4)
لینک های مفید


سه ویژگی شهر مطلوب از نگاه امام صادق(ع)

***نسیم معرفت**

 

**خوشی زندگی با  با سه چیزاست :

قال الصادق علیه السلام: . .. لَا تَطِیبُ السُّکنَی إِلَّا بِثَلَاثٍ الْهَوَاءِ الطَّیبِ وَ الْمَاءِ الْغَزِیرِ الْعَذْبِ وَ الْأَرْضِ الْخَوَّارَة.

هیچ نقطه ای برای سکونت جز با سه چیز مطبوع نیست: هوای خوش، آب فراوان گوارا و زمین حاصل خیز.

** ترجمه دیگر  :زندگی جز با سه چیز خوش نمی‏شود: هوای پاک، آب فراوان گوارا و زمین نرم و سست (آماده زراعت).

 

**تحف العقول عن آل الرسول (ص)، ص: 320.

 

** وبلاگ روستای سادات محله  (بوجایه - لاهیجان)

** وبلاگ روستای سادات محله  (بوجایه - لاهیجان)






تاریخ : پنج شنبه 96/1/17 | 10:3 عصر | نویسنده : سیذ اصغر سعادت میرقدیم | نظر

 

_MG_6992

***نسیم معرفت**

اوجِ مظلومیت شهید ابوالحسن کریمی(ابراز تأسف شدید حضرت آیت الله خامنه ای)

به نام خدا 

یکی از خطراتی که شاید بتوان از آن به عنوان تهدید نظام جمهوری اسلامی یاد کرد، انزوا و طرد نیروهای حزب اللهی ومتعهد انقلابی است. زیرا با طرد افراد مخلص وانقلابی راه برای ورود افراد فرصت طلب هموار می گردد . شهید مظلوم ابوالحسن کریمی یکی از نمونه های بارز مظلومیت حزب الله است که پس از عمری مبارزات پیگیر وخستگی ناپذیر با رژیم ستم شاهی و ارائه خدمات بی شائبه به انقلاب و مردم گیلان به خاطر واگذاری مقداری از اراضی بایر یکی از مالکان مقیم خارج بین چهارده نفر از کشاورزان محروم در مهر 1364 توسط دادگاه کیفری یک شعبه 138 تهران به محاکمه کشیده شد وبه جرم هتک حرمت مالکیت به انفصال از شغل وسه سال محرومیت از مشاغل دولتی محکوم گردید.  اما نکته حیرت انگیز وتأسف بار قضیه آنجا بود که صد روز بعد از شهادت مظلومانه شهید کریمی ، دادسرای عمومی تهران در یک اقدام بی سابقه ، حکم انفصال شهید را با نُه ماه تأخیر از زمان صدور حکم جهت اجرا به اداره آموزش وپرورش لاهیجان ابلاغ نمود که این اقدام موجی از تأثُّر و ناراحتی را در اقشار مختلف مردم برانگیخت ، امری که حتی واکنش اعتراض آمیز وتأسف بار حضرت آیت الله خامنه ای رئیس جمهور وقت را در پی داشت :

حضرت آیت الله خامنه ای در آن زمان بعد از این ماجرا چنین فرمود:

..... شنیدم دادسرای تهران اخیرا به آموزش و پرورش لاهیجان ابلاغ کرده است که شهید ابوالحسن کریمی دیگر عضو دستگاه قضایی نیست . ازجهاتی چند که پوشیده نیست عمیقا متأسف شدم . البته برای آن شهید عزیز ننگ نیست که حالا دیگر عضو قضایی نباشد اما اگر آن دستگاه می توانست کسی مثل او را داشته باشد برایش افتخار بزرگی بود . باری به هر نحو مناسب بدانید ، جبران فرمایید . واضح است که اینگونه برخورد دستگاه قضایی با شخصیت های مؤمن و متعهد وایثارگری همانند شهید کریمی که عمری صادقانه و مخلصانه در راه اسلام عزیز ونظام مقدس جمهوری اسلامی به تلاش شبانه روزی دست یازید ودر زمان تصدی فرمانداری ودادستانی حتی ریالیهم از دولت حقوق دریافت نکرد وهمیشه معتقد بود که در این زمان حساس باید به دولت به مقدار بسیار ناچیز کمک کرد ، می تواند آثار بسیار نامطلوبی در بین دوستان واقعی انقلاب اسلامی برجای گذاشته و دشمنان انقلاب را برای فتح مجدد سنگرهای از دست رفته شان ترغیب نماید.

نقل از کتاب جلوه گاه  درد چاپ 1366 ه.ش  ص 9 .

تذکر :

در سال 1358 پس از تأکیدات شورای انقلاب وبراساس مقررات و آیین نامه های این شورا و وزارت کشاورزی قسمتی از زمین های متروکه از سوی مسؤلین ذیربط به کشاورزان ومحرومینی که حاضر به امر کشت و زرع بودند واگذار شد. ازجمله زمین هایی که به علت رها شدن به کشاورزان واگذار شد ، زمین منتسب به دکتر بهمنی و خواهرش بود که تا آن وقت مدت بیست سال در آلمان به سر می بردند. کل زمین متعلق به وی وخواهرش عذرا بهمنی حدود هفت هکتار است که متجاوز از سه هکتار آن که قبلا آبگیر و استخر عمومی روستا بود  و بعدبا اِعمال  قدرت در رژیم گذشته به تصرف در آمد وسپس چون به علت رها شدن به صورت مخروبه بود در سال 1358 ه. ش  توسط نماینده شورای واگذاری زمین استان گیلان( فرماندار وقت، شهید ابوالحسن کریمی ) ، برادران جهاد سازندگی ، انجمن اسلامی روستا ، زیر نظر قاضی شرع وامام جمعه وقت لاهیجان(آیت الله زین العابدین قربانی ) بین چهارده نفر کشاورز محروم ومستضعف تقسیم گردید . ضمنا مقدار زمین باقی مانده منتسب به دکتر بهمنی که قابلیت بازدهی خوبی داشت و به وسیله حسین فکری مباشر او مورد بهره برداری بود ، به همان صورت باقی ماند( برای اطلاع بیشتر در این زمینه به کتاب  جلوه گاه درد ، ستاد مردمی بزرگداشت شهادت مطلومانه سردار گیلان حاج شیخ ابوالحسن کریمی  چاپ 1366 ص11 سند شماره 22   مراجعه شود. )


کتاب :  شهید ابوالحسن کریمی  سردار حزب الله گیلان

تألیف :عباس آقایی جیرهنده و فاطمه رستمی ص148 تا ص150 .

 

پافشاری بر مواضع در زندان

شهید ابوالحسن کریمی در ارتباط با مسئله واگذاری زمین کشاورزی ، نُه روز در زندان قصر(تهران) زندانی شد . در این زندان عده ای از افراد ضد انقلاب هم  بودند. علاوه بر آن تعدادی نیز به جرم اختلاس و مسائل دیگر از جمله مواد مخدر زندانی شده بودند!!! او در آنجا هم محیط را در دست گرفت و در زندان ، فضایی دینی و قرآنی حاکم کرد . خود شهید در باره نقل کرده است که :

یکی از عناصر جبهه ملی از گیلان در آنجا زندانی بود. آمد  گفت : تو کریمی نیستی ؟!!  تو همان دادستان انقلاب گیلان نیستی ؟!!!  گفتم : چرا . گفت : دیدی این جمهوری اسلامی به تو هم وفا نکرد. تو را هم زندانی کرد . حالا اگر از زندان آزاد شدی ، اگر دوباره به تو مسؤلیت بدهند چه کار می کنی ؟!  به او گفتم اگر دوباره برگردم  و مسؤلیت به دستم بدهند در برخورد با آدم هایی مثل تو یک لحظه هم تردید نمی کنم !!!   و وقتی هم بیرون آمد در سخنرانی ها باز هم از نظام کماکان دفاع می کرد و می گفت : مسئله ای نیست . در یک رابطه ی قضایی پرونده ای برای من تشکیل شده و رفتم دادگاه وبه عنوان متهم دارم جواب می دهم . بالاتر از این حتی اگر در دادگاه جمهوری اسلامی  من محکوم بشوم ، من را بیاورند توی همین میدان مسجد جامع(لاهیجان) که بارها در باره انقلاب ، شهداء برای مردم از ارزش های انقلاب صحبت کرده ام ، من را به عنوان یک مُجرم بخوابانند و شلاق بزنند ، وقتی شلّاقم تمام شد بلند می شوم و دست هایم را مشت می کنم و می گویم درود بر خمینی ، زنده باد جمهوری اسلامی . می گویم  ای ضد انقلاب ، من که فرزند انقلاب هستم  این جمهوری برابر با موازین قانونی با من اینگونه معامله کرد  تو دیگر حساب کار خودت را  داشته باش . یعنی در رابطه با دفاع از اسلام و انقلاب و ... شهید کریمی لحظه ای به خودش تردید راه نمی داد ....

نقل از کتاب : شهید ابوالحسن کریمی  سردار حزب الله گیلان ص 150 و ص 161 .
تألیف :عباس آقایی جیرهنده و فاطمه رستمی ص148 تا ص150 .

 


**...شهید حاج ابوالحسن کریمی با دلی مالامال و مملوّ از درد و رنج از میان ما رفت . او مظلومانه زیست ومظلومانه رفت. تمام تهمت ها ونسبت های ناروا را فقط به یاد مظلومیت علی ( علیه السلام) تحمل کرد وبه جان خرید. تفکر و اندیشه های ناب او وسخنان و فریاد های  روشنگرانه و حق طلبانه اش همیشه سبب بصیرت و بیداری و رشد وسعادت وحیاتِ معنوی وفکری برای رهپویان راه حق و حقیقت خواهد بود.  (سیداصغر سعادت میرقدیم)


_MG_6982


_MG_6987

سر دار گیلان شهید حاج ابوالحسن کریمی لاهیجی در غروب غمناک 13 فروردین 1365 ه.ش (که شهر به جهت روز سیزده تقریبا خلوت بوده ) توسط یکی از منافقین به نام بهمن افرازه  در کنار مسجد گلشاهی لاهیجان هنگامی که به تنهایی از مطبوعاتی خود( مطبوعاتی فتح) به سوی منزل مراجعه می کرد مورد اصابت رگبار گلوله های کینه نفاق قرار گرفت   وبا اصابت گلوله ها به ناحیه سر ومغز و گلو و... مظلومانه به شهادت رسید و در محراب سرخ خونِ خویش  سر به   سجده گذاشت.     این نحوه از شهادت در نوع خود شاید بی نظیر باشد . بعد ازاینکه او مورد اصابت گلوله ها قرار گرفت به سجده افتاد و در این حال خون زیادی از ناحیه سر وگلویش جاری بود  و این مطلب کاملا در تصویر قابل مشاهده می باشد و آنگونه که بنده در آن زمان شنیده بودم یکی از  رفقاء و   دوستان ما به نام  حجت الأسلام علی  سلیمی لاهیجی این صحنه را به تصویر کشیده و عکس گرفت.  ضمنا آن طور که در خاطرم است در همان روزی که شهید ابوالحسن کریمی به شهادت رسید یک سخنرانی آتشین و  غَرّایی در کنار شیطان کوه لاهیجان ( بام سبز لاهیجان) داشت و در ضمن سخنرانی ، سیزده بَدَر را از خرافات دانست و مردم را از این کار برحذر داشت. مردم لاهیجان وحومه  متأسفانه در قدیم الأیام به طور گسترده در روز سیزدهم فروردین  به عنوان سیزده بَدَر با در دست گرفتن سبزه ها  در کنار شیطان کوه جمع می شدند وسبزه های خود را  اطراف کوه و داخل استخر می انداختند. شهید ابوالحسن کریمی هم طبق مرسومه همه ساله  خود در روز سیزدهم فروردین  در کنار شیطان کوه لاهیجان که مردم اجتماع می کردند برای مردم به تناسب حوادث ومسائل ، سخنرانی می کرد.
( سیداصغرسعادت میرقدیم)

 

** آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی




تاریخ : پنج شنبه 96/1/17 | 6:14 عصر | نویسنده : سیذ اصغر سعادت میرقدیم | نظر

***نسیم معرفت**

به نام خدا

**چرا سوره حمد را ( فاتِحَةُ الکتاب) گویند؟


توجه:  یکی از عزیزان در گروه های فضای مجازی سوالی از بنده نمود که سوال همراه با پاسخ آن به شرح زیر است:

سوال

سلام حاج اقا.

یک سوال قرآنی داشتم. در ابتدای قرآن که فاتحة الکتاب مشهور است . اولین سوره تلقی میشود اما وقتی که به معنای کلام توجه کنیم به نظر میرسد کلام انسان است تا کلام الله متعال و فکر میکنم سوره بقره که کتاب را اینگونه شروع میکند . ذالک الکتاب لاریب فیه......  ابتدای قرآن باشد. نظر حضرتعالی چیست؟

پاسخ

 
سلام علیکم


تشکر از سوالی که مطرح فرمودید. 
سوره حمد چندین نام دارد که یکی از آنها  فاتِحَةُ الکتاب است. یعنی سوره ای که قرآن کریم با آن آغاز می شود و در زمان رسولخدا (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ) به امر آن حضرت از جهت ترتیب سوره های قران ،  سوره حمد را اولین سوره قرآن قرار دادند . 
فاتِحَةُ الکتاب یعنی گشاینده کتاب (قرآن). درست است که دراین سوره عبد با معبود خود سخن می گوید ولی  این سوره از قرآنیت و قرآن بودن خارج نمی شود و قرآن کریم نیز  همه آیاتش از ناحیه خداوند متعال است. چه آن آیاتی که بیانگر سخن خدا باشد وچه آن آیاتی که بیانگر سخن انبیاء ویا حیوانات مثل  مورچه  و هُدهُد وغیره باشد.
پس یک وجه تسمیه فاتحه الکتاب  همان چیزی است که در بالا عرض کردم که در زمان رسولخدا
(صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ) به امر پیامبر ص  سوره حمد را اولین سوره قرار دادند.
وجه دوم که این سوره را
فاتِحَةُ الکتاب می گویند شاید به این جهت باشد که سوره حمد  اُمُّ الکِتاب و اُمُّ القرآن است. یعنی همه معارف واصول اساسی قرآن کریم در سوره فاتحه وحمد متجلی می باشد.پس اگر از این جهت هم به سوره حمد فاتِحَةُ الکتاب گفته شود سخن گزافی نیست چون آغازین همه معارف قرآنی است....(دقت بفرمایید) در روایت است که پیامبر (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ) فرمود : درهیچ کتاب آسمانی وحتی در قرآن کریم هیچ چیزی به قدر وشرافت ومنزلت سوره حمد نیست.
وجه سوم که سوره حمد را
 فاتِحَةُ الکتاب گویند به جهت آن است که این سوره آغاز هر نماز است.  ودر روایتی از پیامبر اکرم (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ)  است که فرمود :  لَا صَلَاةَ إِلَّا بِفَاتِحَةِ الْکِتَابِ. هیج نمازی بدون فاتحه الکتاب(بدون حمد) نماز نیست. (عوالى اللئالى، ج1، ص196.) البته نماز میت که حمد ندارد در واقع نماز نیست بلکه چند دعا برای میت می باشد. پس سوره حمد آغازین و فاتحه عبودیت وبندگی و معراج آدمی  است واصل در آفرینش انسان عبودیت وبندگی می باشد و در سوره ذاریات آیه 56 آمده است کهوَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِیَعْبُدُونِ  یعنی جن وانس را نیافریدم مگر برای عبودیت.....

موفق باشید.

توسط : استاد سیداصغرسعادت میرقدیم

** آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی




تاریخ : پنج شنبه 96/1/17 | 6:13 عصر | نویسنده : سیذ اصغر سعادت میرقدیم | نظر

 

محمدجواد کریمی، برادر شهید ابوالحسن کریمی

***نسیم معرفت**

محقق شدن وصیت شهید کریمی بعد از 30 سال؛ افتتاح کتابخانه شهید کریمی

 

کتابخانه عمومی شهید حاج ابوالحسن کریمی لاهیجان صبح روز چهارشنبه 19 اسفند 1394 طی مراسمی افتتاح شد. این کتابخانه زمینی از املاک شخصی شهید ابوالحسن کریمی سردار حزب الله گیلان بود که در طی وصیتی که در سال 1364 نوشته این ملک را برای کتابخانه در نظر گرفته بود.


کتابخانه عمومی شهید حاج ابوالحسن کریمی لاهیجان صبح روز چهارشنبه 19 اسفند 1394 همزمان با سالروز تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور، در لاهیجان طی مراسمی افتتاح شد. این کتابخانه زمینی از املاک شخصی شهید ابوالحسن کریمی سردار حزب الله گیلان بود که در طی وصیتی که در سال 1364 نوشته این ملک را برای کتابخانه در نظر گرفته بود. این کتابخانه در 220 متر مربع در کوی سردار جنگل شهر لاهیجان واقع است و با 500 عنوان کتاب، آغاز به کار کرده است که 350 عنوان از این کتابها، از اموال شخصی شهید کریمی بوده است که توسط برادر ایشان به این کتابخانه اهدا شده است.

حجت الاسلام محمدجواد کریمی، برادر شهید: همه بشریت وابسته بر قلم هستند

حجت الاسلام محمدجواد کریمی، برادر شهید ابوالحسن کریمی در این مراسم با قرائت گوشه ای از وصیت نامه برادر شهیدش، اظهار داشت: «کتاب‌هایی که در کتابخانه شخصی ‌ام در قم و لاهیجان دارم می‌توان در کتابخانه عمومی در کوی زمانی لاهیجان قرار دهید و با کمک برادارن در توسعه آن بکوشید و طلاب و دانش پژوهان را به مطالعه در این کتابخانه تشویق نمایید.»

وی همچنین با بیان اینکه از مدت‌ها قبل بنا بر وصیت نامه برادم به فکر احداث کتابخانه بودم، گفت: این نمونه ای از حرکت جهادی است.

کریمی با اشاره به اینکه همه بشریت مبتنی بر قلم هستند، تصریح کرد: نیاکان ما همیشه در هر شهر به ساخت مسجد و مدرسه می پرداختند و با توجه به اینکه در جامعه اسلامی صنعت چاپ هنوز وجود نداشت اما کتاب و کتابخوانی رواج بسیار داشت و علما و بزرگان زیادی را به جامعه تقدیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: ما وارثان چنین مدنیتی هستیم و هر چه را که امروز داریم مدیون مباحثه علم و کتاب بزرگان و مفاخر گیلانی است.

امیر محمدپور رئیس کتابخانه‌ های عمومی گیلان

امیر محمدپور رئیس کتابخانه‌ های عمومی گیلان: پیوند عمیقی بین کتابخانه و شهدا وجود دارد

امیر محمدپور، در آیین افتتاحیه کتابخانه عمومی شهید ابوالحسن کریمی، با تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت نام و یاد شهدای انقلاب اسلامی و شهدای مدافع حرم اظهار کرد: افتتاح کتابخانه عمومی شهید کریمی شهر لاهیجان، بهانه این حضور وزین و گردهمایی با ابهت است که مایه افتخار استان و نهاد کتابخانه های عمومی می باشد. وی با بیان اینکه بالطبع هر جا که نامی از شهید و شهادت می آید باید تکریم در حد کمال باشد، گفت: روایتی است که برای هر خیر و ارزشی، ارزش والاتری از آن وجود دارد تا اینکه به ارزش شهادت می رسد. محمدپور، با تاکید بر اینکه پیوند عمیقی بین کتابخانه و شهدا وجود دارد، تصریح کرد: ما شهادت را محصول مطالعه و کتابخوانی می دانیم. وی اذعان کرد: بهترین فرزندان این آب و خاک از سنگر مسجد و کتابخانه به ملکوت پیوند خوردند . محمدپور، شوق به دانستن و کسب معارف الهی را از ویژگی های شهدای انقلاب اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: امروز اگر عالیترین سطوح معرفت، صفات و خلقیات عالی بشری در بالاترین نقطه فهرست زیبایی‌ها قرار دارد بخاطر این حقیقت است که بهترین‌ها و برترین‌ها خودشان را در صف مقدم مبارزه برای حق و حقیقت قرار دادند. وی با شکر گذاری از اینکه با زحمات شبانه روزی همکاران، کتابخانه شهید کریمی در کمتر از یک سال به مرحله افتتاح رسید، گفت: از لحظه مواجهه با خانواده این شهید بزرگوار و اشتیاق و استقبال این عزیزان برای واگذاری ساختمان برای احداث کتابخانه، تمام تلاش برای تحقق هر چه زودتر این امر دوچندان شد. محمدپور با اشاره به خدمات این شهید مظلوم و پیشینه مبارک ایشان در دوران انقلاب و مسئولیت‌های خطیر فرمانداری لاهیجان و دادستانی استان گیلان، اظهار کرد: پیوند عمیق شهید کریمی با کتاب، از تدوین کتاب«فریاد مظلوم» تا راه اندازی «مطبوعات فتح» با همکاری شهید بهشتی و دایر کردن کتابخانه و از همه مهمتر مظلومیت این شهید و تکریم ایشان از سوی رهبر فرزانه انقلاب همه و همه مزید بر علت بود تا اندکی تاخیر در راه اندازی این کتابخانه پیش نیاید. وی در ادامه با قدردانی از شهردار و شورای شهر فرهنگی لاهیجان که با همکاری و همدلی خود از محل نیم درصد درآمد شهرداری ها به کتابخانه ها که حدود 700 میلیون بدهی از سنوات گذشته طلب داشت به ساخت و مرمت این کتابخانه کمک کرده، افزود: خوشحالیم که امروز این هزینه صرف این شهر و مردمانش شده است. محمدپور به فرموده رهبر عزیز انقلاب«آنجا که جهاد در راه خدا برترین ارزش‌ها و شهادت، ارجمندترین فرجام‌ها است، گرامیداشت مجاهدان شهید نیز شیرین ترین و گرامی ترین وظیفه است» اشاره و خاطر نشان کرد: ما برای انجام این وظیفه بر خود می بالیم و از آنجا که شهدا حاضر و ناظر بر اعمال ما هستند از این شهید بزرگوار نیز برای امتداد مسیر مدد می گیریم. وی طی گزارشی با بیان اینکه استان گیلان بالغ بر 30 هزار متر مربع فضای مطالعاتی دارد، اعلام کرد: فردا 20 اسفند، همزمان با سالروز تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور اولین کتابخانه سیار استان گیلان وکتاب خانه امام خامنه ای شهر سنگر نیز افتتاح خواهند شد. محمدپور با ابراز امیدواری از اینکه بتوانیم سرانه مطالعاتی مردم استان گیلان را به نقطه مطلوب برسانیم، بیان کرد: در حال حاضر به ازای هر 100 گیلانی یک متر 20 سانتی متر فضای مطالعاتی داریم که به صورت استاندارد باید به ازای هر یکصد نفر این فضا، 4 متر و 46 سانتی متر باشد.

سعید آگشته، شهردار لاهیجان

سعید آگشته، شهردار لاهیجان: کتابخانه نماد فرهنگ دوستی و توسعه است

سعید آگشته شهردار لاهیجان نیز در این مراسم با بیان اینکه توفیق پیدا کردیم تا در این ایام بتوانیم گوشه ای از وصیت نامه یک شهید را جامعه عمل بپوشانیم، گفت: بی شک برای رسیدن به این مرحله یک همت جمعی در شهرستان باعث شد تا این وظیفه خطیر با موفقیت انجام بگیرد. وی افزود: بخش عمده یک جامعه اسلامی را فرهنگ آن شکل می دهد و کتابخانه نماد این فرهنگ دوستی و توسعه است. آگشته در ادامه با تاکید بر اینکه برای رسیدن به موفقیت بایستی خدمات خود را توزیع کنیم، تصریح کرد: تمام شعار ما این بود که با برنامه ریزی و هدفمند پیش برویم.

مهندس کاظم کسرایی، فرماندارلاهیجان

مهندس کاظم کسرایی فرماندارلاهیجان: انتشار و توسعه کتاب برای آگاهی و دیانت موثر است

فرماندار شهرستان لاهیجان با بیان اینکه همانطور که از وصیت نامه شهید کریمی مبنی بر اهدای کتابهایش به کتابخانه بر می آید باید گفت: عموما وصیت نامه‌ها را آنطور که معمول است از مال دنیا تقسیم می کنند اما شهدا واقعا چیز دیگری هستند. کسرایی گفت: وقتی به وصیت نامه شهدا برخوردار می کنیم دنیایی از معرفت و اتصال به خداوند است. وی با اشاره به اینکه زمانی می توانیم به افکار بزرگان گذشته، شعرا و علمایی همچون مولانا، شمس، حافظ و سعدی… پی ببریم که کتاب‌های آنان را مطالعه کنیم، تصریح کرد:در تاریخ گیلان علما و فضلا و دانشمندانی سرآمدی وجود دارد که افکار آنان را از همین کتاب متوجه می شویم. کسرایی با تاکید بر تلاش بیشتر برای رفاه عمومی مردم منطقه، تصریح کرد:هر چقدر کتاب بیشتر منتشر شود و توسعه پیدا کند برای آگاهی و دیانت ما می تواند موثر باشد. وی با اشاره به اهتمام ویژه دولت در دو دهه گذشته نسبت به توسعه نهاد کتاب و کتابخوانی، خاطر نشان کرد: آمار کتابخانه ها در گذشته بسیار بوده اما اینکه قابل دسترس همگان باشد، کم بود. کسرایی با بیان اینکه خوشبختانه امروز یک فرهنگ تحت عنوان خیرین داریم، گفت: از سال 1385 در شهر لاهیجان کتابخانه ای توسط فرد خیری احداث شد و سال گذشته نیز کتابخانه ای در روستایی اطراف لاهیجان بنام یک شهید نامگذاری شد و امروز یک کتابخانه دیگر بنا بر سفارش شهید و با مساعدت خانواده شهید در این شهر مورد  بهره برداری قرار می گیرد. وی با ابراز امیدواری از تداوم این فرهنگ، اظهار کرد: همه کسانی که در به ثمر رساندن این کتابخانه به نوعی مشارکت کردند آثار ارزشمندی را در آینده شاهد خواهند بود.

گفتنی است، در ادامه این مراسم، ضمن تجلیل از خانواده شهید کریمی جهت اهدای ساختمان این کتابخانه با زیر بنای 220 متر مربع، از مدیریت شهرداری لاهیجان نیز تقدیر به عمل آمد.

در زیر عکس هایی از افتتاح این کتابخانه را می بینید:

کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (1) کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (2) کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (3) کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (4) کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (5) کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (6) کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (7) کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (8) کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (9)کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (10) کتابخانه عمومی شهید کریمی- لاهیجان (11)

رنگ ایمان - موسسه مطالعات مبارزات اسلامی گیلان

http://www.rangeiman.ir/7203/%D9%85%D8%AD%D9%82%D9%82-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88%D8%B5%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C-%DB%B3%DB%B0-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%9B/




تاریخ : پنج شنبه 96/1/17 | 6:12 عصر | نویسنده : سیذ اصغر سعادت میرقدیم | نظر

نتیجه تصویری برای دل

***نسیم معرفت**

به نام خدا


**واکس دل ها ، ذکر ویادخداوند است (علیرضای کفاش لشت نشایی)


 شخصی به نام( ح- ب) برای بنده (سعادت) نقل کرد که ایّام عید امسال ( سال 95) به اتفاق خانواده  رفته بودم به شهر زیبای لشت نشاء گیلان . جای شما خالی بود. اگرچه هوای گیلان بیشترش بارش باران و سرما  وگاهی در نواحی کوهستانی برف  بود ولی با دید وبازدید هایی که با اقوام وخویشان و آشنایان و دوستان و نیز گشت و گداری که به اطراف لشت نشاء و لاهیجان و سفید رود و ...  داشتیم خیلی هم خوش گذشت....  ایشون گفت که روز یازدهمِ عید رفتم کفاشی علیرضا که در مجاورت و نزدیکی مسجد جامع لشت نشاء بود . جناب آقای علیرضا با اینکه  سنّ کهولت وپیری را سپری می کند ولی دلی  جوان و سرشار از محبت و صفا و صداقت و یکرنگی دارد. به حضورش رسیدم وعرض ادب و سلام کردم و گفتم آمدم که یک واکس خوبی به کفشم بزنی. کفشم  را گرفت و  واکس خوبی زد . بعد بِهِش گفتم که این کفش من از نظر جنس ومرغوبیت چطور است؟! گفت : کفش خوبی است ولی نیاز به رسیدگی دارد و باید گهگاهی واکس بزنی و رسیدگی کنی. بعد گفت :  همانطوری که کفش من وتو نیاز به واکس زدن و رسیدگی دارد ، دل من و تو و دل انسان ها و آدم ها نیاز به رسیدگی و واکس دارد و واکس دل همان ذکر و یاد خدا است. دل آدمی با یاد خدا صفا وجلا پیدا می کند همانطوری که کفش آدم با واکس زدن ، جلا و زیبایی پیدا می کند. در قرآن کریم آمده است :  وَ اذْکُرِ اسْمَ رَبِّکَ بُکْرَةً وَ أَصیلاً   و نام پروردگارت را هر صبح و شام به یاد آور . سوره انسان (دَهر) آیه 25 .   (سیداصغر سعادت میرقدیم)


** آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی




تاریخ : پنج شنبه 96/1/17 | 6:9 عصر | نویسنده : سیذ اصغر سعادت میرقدیم | نظر


  • paper | فال حافظ | فروش Backlinks
  • رپورتاژآگهی | فال تاروت چهار کارتی