*** سلام بر زیباترین غائب یعنی گل نرگس خاتون و مهدی فاطمه سلامُ الله عَلَیها
سلام
سلام بر خوبی ها و نیکی ها
سلام بر منبع خوبی ها و نیکی ها یعنی اهل بیت پیامبر (عَلَیهِِمُ السَّلامُ )
و تشکر و سپاس از خالق خوبی ها و زیبایی ها
سلام بر زیباترین غائب یعنی گل نرگس خاتون و مهدی فاطمه (سلام الله علیهم)
و سلام بر دوستداران خوبی ها و زیبایی ها
و سلام بر عاشقان جلوه های پروردگار ...
حمد و سپاس همیشگی خدای را سزاست که آسمان با ستارگان زیبایش و زمین با دریا ها و رودخانه ها و کوه ها و طبیعت های چشم نواز و فَرَح زایش با چهار فصل سرشار از حکمت را آفرید و بهار را به زیباترین شکل آراسته فرمود تا خلایق از آن منتفع و بهره مند گردند ...
بابت همه نعمت های الهی به درگاهش شکر و سپاس می گوییم .... و پیوسته پایان سخن بهشتیان چنین است : آخِرُ دَعْواهُمْ أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمینَ . و آخرین سخنشان این است که: «حمد ، مخصوص پروردگار عالمیان است» . سوره یونس آیه 10 .
** آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی
ششم فروردین 1398 .
«سیّد ذِکْر»
«سیّد علی محمّد شیرازی» معروف به «باب» در آغاز کار ، خود را «ذِکْر» نامید تا بعداً آیه شریفه : «إِنّا نَحنُ نَزَّلنَا الذِّکْرَ وَ إِنّا لَهُ لَحافِظُونَ (حِجر/9) : ما قرآن را نازل کردیم، و به طور قطع نگهدار آن هستیم» و آیه مبارکه : «فَسْئَلوُا اَهْلَ الذِّکْرِ إِنْ کُنْتُمْ لاتَعْلَمُونَ (نَحل/43) : اگر نمی دانید از آگاهان بپرسید» را با خود مطابِق کند. به همین جهت معروف به «سیّد ذِکْر» شد . بعدها که از سادگی مردم عوام استفاده کرد، خود را «باب» امام زمان (عَجَّلَ اللهُ تَعالَی فَرَجَهُ الشَّریف) نامید و گفت: «من واسطه میان مردم و آن حضرت هستم».
*** سخنی گهربار از مولا امیرالمؤمنین (عَلَیهِِ السَّلامُ) در ترغیب به نیکوکارى و دلسرد نشدن از کار خیر :
قالَ عَلِیُُّ (عَلَیهِِ السَّلامُ) : – لایُزَهِّدَنَّکَ فِى الْمَعْرُوفِ مَنْ لا یَشْکُرُهُ لَکَ ، فَقَدْ یَشْکُرُکَ عَلَیْهِ مَنْ لا یَسْتَمْتِعُ بِشَىْء مِنْهُ وَ قَدْ تُدْرِکُ مِنْ شُکْرِ الشّاکِرِ اَکْثَرَ مِمّا اَضاعَ الْکافِرُ ، «وَاللّهُ یُحِبُّ الْمُحْسِنینَ».
ناسپاسی کسی که سپاس نیکیت را بجا نمی آوَرَد بى رغبت و دلسرد نکند ترا در احسان و نیکى کردن نسبت به دیگران و در انجام هر کاری که معروف و خیر محسوب می شود زیرا کسی (یعنی خداوند) از تو سپاسگزاری و قدر دانی و تشکر می کند و به تو پاداش می دهد که هیچ نفع و بهره ای از آن نیکی نمی برد و تو از سپاسِ سپاسگزار(که خداوند است) درک می کنی و بدست می آوری بیش از آنچه ناسپاس و کفران کننده از بین برده و ضایع و تباه کرده است و خداوند نیکوکاران را دوسـت دارد .وَ اللَّهُ یُحِبُّ الْمُحْسِنینَ .سوره آل عمران آیه 148 ..
اگر کار نیک و خدمتی نسبت به دیگران انجام دادی و آنها در مقابلِ نیکی تو ناسپاسی و ناشُکری کردند و خدمت و یا خدمات و نیکی های تو را نادیده گرفتند و با ناسپاسی ضایع و تباه کردند ، نگران مباش و صبر پیشه کن و از انجام کار خیر و خدمت کردن دلسرد و خسته مشو بلکه خوشحال باش زیرا که خداوند حکیم و مهربان از تو قدرشناسی و تشکر می کند و خیلی بیشتر از آنچه ناسپاس ها ضایع و تباه کردند به تو عنایت می فرماید و بدان پروردگارت که ناظر همه اعمال است هیچگاه اجر نیکوکاران را ضایع نمی سازد :وَ اصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لا یُضیعُ أَجْرَ الْمُحْسِنینَ . و شکیبایی کن ، که خداوند پاداش نیکوکاران را ضایع نخواهد کرد . سوره هود آیه 115 . . و نیز در سوره کهف آیه 30 در باره حقشناسی و قدر دانی از کارهای مؤمنین نیکوکار چنین فرموده است : إِنَّ الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ إِنَّا لا نُضیعُ أَجْرَ مَنْ أَحْسَنَ عَمَلاً . مسلّماً کسانی که ایمان آوردند و کارهای شایسته انجام دادند ، ما پاداش نیکوکاران را ضایع نخواهیم کرد .
[ منابع : نَهجُ البَلاغَه سیّد علی نقی فَیضُ الأِسلام حِکمت 195 و نَهجُ البَلاغَه با ترجمه استاد شیخ حسین انصاریان حِکمت 204 و نَهجُ البَلاغَه صُبحی صالِح ، ص505 . ]
** آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی
***************************************
***ازانجام کارخیردلسردمشو+حدیث ازعلی«ع»باتوضیح کوتاه+آیت الله سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی+نسیم معرفت
.: Weblog Themes By Pichak :.