اردیبهشت 96 - روستای سادات محله ی (بوجایه - لاهیجان)
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درباره وب

جستجوی وب
ذکر ایام هفته
آی پی کاربر
برچسب‌ها وب
شعر (4)
لینک های مفید

نتیجه تصویری برای تصویر زیبای حجت الاسلام رئیسی

***نسیم معرفت***

به نام خدا

گفتمان مُتعالی و ارزشی رئیسُ السّاداتی هرگز فراموش نخواهد شد

برخی ممکن است بپندارند که نظر آقای سعادت میرقدیم بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری 96 عوض شده است   ولی چنین پنداری قطعا ناصواب است . معتقدم که گفتمان مُتعالی و ارزشی و انقلابی  رئیسُ السّاداتی  که برخاسته از متن انقلاب اسلامی و قرآن و اهل بیت
(عَلَیهِمُ السَّلامُ)  است  همیشه برقرار خواهد بود و هیچگاه تعطیل بردار نیست.... و بنده  هرگز از این گفتمان اصیل و ناب ، عدول نکرده و نخواهم کرد .

سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی

30 اردیبهشت 1396.

 

** آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی




تاریخ : شنبه 96/2/30 | 10:2 عصر | نویسنده : سیذ اصغر سعادت میرقدیم | نظر

 

نتیجه تصویری برای چهره شاد رهبر خامنه ای

***نسیم معرفت***

به نام خدا

سلام بر
حضرت ولیّعصر (عَجَّلَ اللهُ تَعالَی فَرَجَهُ الشَّریفَ)

سلام بر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای

سلام بر ملت شریف و فهیم و انقلابی ایران

انتخاب دکتر حسن روحانی  از سوی ملت ایران به عنوان دوازدهمین رییس جمهوری ایران اسلامی را به همگان تبریک عرض می کنم و طبق فرمایش مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العُظمی امام خامنه ای  پیروز واقعی ملت شریف و انقلابی و بابصیرت ایران است. حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیس الساداتی معروف به رئیسی با حضور خود در عرصه انتخابات موجب رونق و شکوفایی عرصه انتخابات شد و به وظیفه شرعی و انقلابی خویش عمل نمود و حق مطالبه در ریشه کنی فساد و تبعیض و  برخورد با عوامل نفوذی و مانند آن (با درایت و هوشیاری)  پیوسته پابرجا خواهد بود   . اکنون وقت آن است که همه با هم با صمیمیت و برادری بدور از نزاع های ویرانگر در جهت اعتلاء کشور و خدمت به مردم و همکاری با دولت دوازدهم در راستای تقویت نظام و رهبری و رفع فساد و مشکلات اقتصادی و ... خالصانه ، فداکاری و کوشش نماییم .

سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی

30 اردیبهشت 1396
روز شنبه

**آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی




تاریخ : شنبه 96/2/30 | 12:48 عصر | نویسنده : سیذ اصغر سعادت میرقدیم | نظر



نتیجه تصویری برای گل های بسیار زیبا

***نسیم معرفت***


**بخشی از ویژگی های کاندیداهای شورای شهر و ....

1 -** ایمان  به  خداوند متعال

2-**تعهد

3-**تخصص

4-**خِرَدورزی

5-**تدبیر

6-**مشورت با خردمندان و صاحبان تخصص و تجربه

7-**دوری و اجتناب از خود محوری در اقدام به کارها مخصوصا امور مهمه

8-**تجربه شده  را  دوباره تجربه نکند(حافظ عَلیهِ الرَّحمه در دیوانش گوید: مَن جَرَّبَ المُجَرَّبَ حَلَّت بِهِ النَّدامَةَ یعنی کسی که تجربه شده را دوباره تجربه نماید پشیمان خواهد شد)

9-**پاکدستی

10-**عفت و حیاء

سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی




تاریخ : چهارشنبه 96/2/27 | 12:4 عصر | نویسنده : سیذ اصغر سعادت میرقدیم | نظر

نتیجه تصویری برای گل های بسیار زیبا

***نسیم معرفت***


** قال علی  (عَلَیهِ السَّلامُ)  : ما ذَلَّ مَنْ أحْسَنَ الْفِکَرَ.


حضرت علی
(عَلَیهِ السَّلامُ)  فرمود : : کسی که اندیشه‌اش نیکو باشد، خوار نگردد.
«غُرَرُالحِکَم، ح 9458»


قال  علی  (عَلَیهِ السَّلامُ)  :  أَلْفِکرُ فی الخَیْرِ یَدْعُوا إِلی الْعَمَلِ بِهِ.
حضرت علی
(عَلَیهِ السَّلامُ)  فرمود : اندیشه کردن در کار خیر ، (آدمی را ) به اقدام و عمل به آن جلب می نماید .
«غُرَرُالحِکَم، ح 1395»


اندیشمندان اعتقاد دارند که اگر بر هر چیزی تمرکز کنیم، پس از مدتی آن‏را بدست می ‏آوریم، چرا که بسیاری از خواسته ‏های ما، ‌امری ذهنی هستند و اگر خواسته خود را در ذهن پرورش دهیم،‌ دیری نخواهد پایید که به آن‏ها خواهیم رسید.

اگر قادر به کنترل ذهن شویم، می‏توانیم به ناممکن ‏ها دست پیدا کرده و حتی بر بیماری‏ های جسمی و روحی غلبه کنیم. برخی روانشناسان می گویند : شما می‏توانید با قدرت ذهن، زندگیتان را عوض کرده و خود را شفا دهید.

انسان تبدیل به چیزی می‏شود که به آن می‏اندیشد.

جلال الدین رومی در این باره  چه زیبا  می گوید :

ای برادر تو همان اندیشه ‏ای

مابقی تو استخوان و ریشه ‏ای

گر گُلست اندیشه‏ تو، گلشنی

ور بود خاری، چو هیمه‏ گُلخَنی

http://ferdoss.persianblog.ir/tag/%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA_%D8%B0%D9%87%D9%86

 

** قدرت اندیشه و فکر - روانشناسی موفقیت (رازهای موفقیت،اصول... +عزیزی)




تاریخ : چهارشنبه 96/2/27 | 11:39 صبح | نویسنده : سیذ اصغر سعادت میرقدیم | نظر

نتیجه تصویری برای علامت سوال

 

***نسیم معرفت***

** قال رَسَولُ اللهِ  (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ) : اَرْبَعةٌ تَزیدُ فِى الْعُمْرِ : اَلتَّزویجُ بِالاَْبْکارِ ، وَ الاِْغْتِسالُ بِالْماءِ الحارِّ وَ النَّوْمُ عَلَى الْیَسارِ وَ اَکْلُ التُّفاحِ بِالاَْسْحارِ . 

چهار چیز، بر عمر مى افزایند : ازدواج با دختران ، شستشو با آب گرم، خوابیدن برشانه و پهلوی چپ و خوردن سیب در سحرگاهان.


[مَواعِظُ العَدَدِیِه ، ص 211
حدیث ]



** به نظر می رسد اشکالاتی در این حدیث باشد :

یکی اینکه  اِغتسال  با آب گرم  در هر شرایطی مفید نیست بلکه  بستگی به فصول و نیز مزاج و طبیعت افراد نیز دارد . در زمستان ها  بطور طبیعی  از آب گرم استفاده می شود و در تابستان ها از آب خنک و سرد....(اَلماءُ البارِد)   بعلاوه  استفاده از آب سرد و خنک چه بسا آثار مثبت تری جهت نشاط و  رفع خستگی و  ....داشته باشد ... 
ونیز در باره  کلمه(اِغتِسال) باید معلوم شود که آیا مراد غُسل اصطلاحی است یا اینکه مراد مطلق شستن اعم از غسل اصطلاحی و غیرآن است . ظاهرا  مراد  از آن معنای اعم است...
مطلب دیگر در باره خواب به پهلوی چپ است . آنچه از روایات مختلف در باب نَوم و خواب فهمیده می شود آن است که خوابیدن به سمت راست یک سنت مطلوب و  اسلامی است .  در کتاب مَفاتیحُ الحَیات از آیت الله عبدالله جوادی آملی صفحه191 چنین آمده است :  در آموزه های دینی اولویتِ سمتِ راست در برخی از کارها توصیه شده است . برای مثال خوردن غذا با دست راست ، ورود به مسجد و خروج از دستشویی با پای راست و ... از مصادیق آن است . پیامبر گرامی
 (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ)  فرمود : إِنَّ اللهَ یُحِبُّ التَّیامُنَ فِی کُلِّ شَی‏ءِِ .خدا سمت راست در هر چیزی را دوست می دارد .(مُستدرَکُ الوَسائل ج 1 ص 330)  در کتاب مَفاتیحُ الحَیات ص 192 در باره آداب خوابیدن چنین ذکر شده است :  رسولخدا ص می فرماید :  ای علی  خوابیدن چهار گونه است :  خواب پیامبران بر پشت ، خواب مؤمنان بر پهلوی راست ، خواب کافران و منافقان بر پهلوی چپ و خواب شیطان ها بر رویشان( دمرو) است .

 امام رضا    (عَلَیهِ السَّلامُ)  در باره شیوه خوابیدن چنین می فرماید :

وَ اعلَم اَنَّ النَّومَ سُلطانُ الدِّماغِ وَ هُوَ قِوامُ الجَسَدِ وَ قُوَّتُهُ فَأِذا اَرَدتَ النَّومَ فَلیَکُن اِضطِجاعَکَ اَوَّلاََ عَلَى شِقِّکَ الأَیمَنِ ثُمَّ انقَلِب عَلَى الأَیسَرِ وَ کَذلِکَ فَقُم مِن مَضجَعِکَ عَلَى شِقِّکَ الأَیمَنِ کَما بَدأتَ بِهِ عِندَ نَومِکَ .

بدان که خواب سبب سلطنت و تسلُّط بر مغز است( یعنی خواب بر فعالیت مغز مسلَط و حاکم می شود و فعالیت مغز کم می گردد و آدم خوابیده هوشیاری ندارد مگر معصومین ع و برخی اوتاد ) . خواب بدن را نیرو وقُوّت مى‏ بخشد پس وقتى که اراده خواب نمودی اول بر پهلوى راست دراز بکش آنگاه بطرف چپ برگرد .  همچنین هنگام برخاستن از خواب  از طرف راست شروع کن چنان که موقع خوابیدن از همان طرف آغاز کردى .

رساله ذَهَبِیّه امام رضا ع (طِبُّ الرّضا ع)

بحارالأنوار ج 62 ص 316 .

و رُوِیَ عَنِ الامام علی بن موسى الرِّضَا (عَلَیهِ السَّلامُ) ، عَنْ آبَائِهِ ـ فِی حَدِیثٍ ـ أَنَّ رَجُلًا سَأَلَ عَلِیّاً ( علیه السلام ) عَنِ النَّوْمِ عَلَى کَمْ وَجْهٍ هُوَ ؟

قَالَ : " النَّوْمُ عَلَى أَرْبَعَةِ أَوْجُهٍ : الْأَنْبِیَاءُ تَنَامُ عَلَى أَقْفِیَتِهِمْ مُسْتَلْقِینَ وَ أَعْیُنُهَا لَا تَنَامُ مُتَوَقِّعَةً لِوَحْیِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ ، وَ الْمُؤْمِنُ یَنَامُ عَلَى یَمِینِهِ مُسْتَقْبِلَ الْقِبْلَةِ ، وَ الْمُلُوکُ وَ أَبْنَاؤُهَا تَنَامُ عَلَى شَمَائِلِهِمْ لِیَسْتَمْرِءُوا مَا یَأْکُلُونَ‏ ، وَ إِبْلِیسُ مَعَ إِخْوَانِهِ وَ کُلُّ مَجْنُونٍ وَ ذُو عَاهَةٍ یَنَامُ عَلَى وَجْهِهِ مُنْبَطِحاً .

روایت شده از امام رضا ع از پدران گرامیش که مردی از حضرت علی ع در باره اقسام خواب سؤال نمود  و آن حضرت در پاسخ فرمودند که خوابیدن بر چهار قسم است : 1- پیامبران بر پشت دراز کشیده می خوابند در حالی که چشم هایشان برای دریافت وحیِ پروردگار نمی خوابد .  2- مؤمن رو به قبله بر پهلوی راست می خوابد 3- پادشاهان و فرزمدانشان برای گوارایی غذا بر پهلوی چپ می خوابند و ابلیس و برادرانش و دیوانگان و آسیب دیدگانِ عقلی بر روی شکم می خوابند . ( مَفاتیحُ الحَیات از آیت الله عبدالله جوادی آملی ص192 - وسائل الشیعة : 6 / 504 - عُیون اَخبارالرّضا ع ج1 ص246 و 247) .


و رَوى ابْنُ شَهْرَآشُوبَ فِی الْمَنَاقِبِ ، فِی صِفَةِ نَوْمِ النَّبِیِّ (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ) : وَ کَانَ إِذَا أَوَى إِلَى فِرَاشِهِ اضْطَجَعَ عَلَى شِقِّهِ الْأَیْمَنِ وَ وَضَعَ یَدَهُ الْیُمْنَى تَحْتَ خَدِّهِ الْأَیْمَنِ .

اِبن شهر آشوب در کتاب مَناقبش در باره چگونگی خواب پیامبر  (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ)   روایت کرده که  :  هرگاه پیامبر ص برای خوابیدن به رختخواب می رفت بر پهلوی راستش می خوابید و دست راستش را زیر گونه راستش قرار می داد . ( مَفاتیحُ الحَیات از آیت الله عبدالله جوادی آملی ص -مُستدرَکُ الوسائل : 5 / 115 ) .


سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی

 

** آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی


**************************************

** طریقه خوابیدن | مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

**سرّ تأکید روایات بر این که کارها را با راست انجام دهید چیست؟

** الرسالة الذهبیة المعروفة بطب الامام الرضا(ع)

** دانشیار - مروری بر رساله ذهبیه

**الرسالة الذَهَبِیّة المعروفة بطبّ الأمام الرضا ع

**شش دلیل علمی که می‌گوید چرا باید به سمت چپ خود بخوابید!

** نگاهی به برخی از آداب خواب در اسلام

 




تاریخ : دوشنبه 96/2/25 | 12:45 عصر | نویسنده : سیذ اصغر سعادت میرقدیم | نظر


  • paper | فال حافظ | فروش Backlinks
  • رپورتاژآگهی | فال تاروت چهار کارتی